PREDSTAVITEV

Mediaskreativci svoje znanje in izkušnje svetovanja, načrtovanja, komuniciranja in oblikovanja združujemo v celovite in kreativne rešitve. Navdih za ustvarjanje črpamo od starih japonskih mojstrov, ki z zgibanjem iz papirja gradijo atraktivne tridimenzionalne podobe. Tako tudi mi enostavne ideje preobrazimo v prepoznavna in kreativna sporočila.
Zavzemamo se za individualen pristop, skozi poslanstvo, vizijo, vrednote spoznamo bistvo naročnikov, projekte pa vedno prilagodimo vašim potrebam in pričakovanjem ter jih nadgradimo v dolgoročne, celovite zgodbe.

Pri ustvarjanju nas vodijo natančnost, prodornost idej, odzivnost, lojalnost, želja po pridobivanju novih znanj, kakovost informacij, kreativna miselnost, drzna domišljija, čut za ideje in odgovoren pristop.

NAGRADE

Našo zavzetost in ljubezen do razvoja kreativnih, celovitih rešitev je poleg naših naročnikov zaznala in nagradila tudi strokovna javnost.
 

NAROČNIKI

Imamo super naročnike, male in velike. S celovitimi, kreativnimi, jasnimi in prepoznavnimi idejami gradimo njihovo uspešno komunikacijo in nenehno išcemo nove rešitve, ki prinašajo dodano vrednost.
Temelj vsega, kar počnemo, je gojenje dolgoročnih odnosov, ki nam pomagajo, da dosegamo cilje in presegamo pričakovanja naših naročnikov.