Iščemo komunikologa, ki uživa v delu kreativne in dinamične atmosfere. Kateremu sta klasični in digitalni marketing izziv. Kateremu pravopis in pisana beseda tečeta kot podmazana, prijazen »klepet« z naročniki in konstruktiven pogovor z oblikovalci pa mu nista tuja.

Naš ključ sta kreativnost in izvirnost. Če tudi vas pri delu vodijo mladostna zagnanost, samoiniciativnost, organiziranost in ambicije, verjamemo, da govorimo skupni jezik.

Od vas pričakujemo dobre komunikacijske sposobnosti, kreativno zasnovo in pripravo besedil za različne objave, znanje upravljanja družbenih omrežij, učinkovito nadziranje in uspešno izvedbo projektov, profesionalnost in iznajdljivost, samostojnost in vse drugo.

Ste pripravljeni sprejeti nove izzive z nami? Imate vsaj eno leto delovnih izkušenj? Vašo prijavo, CV in predstavitev dosedanjih izkušenj bomo z veseljem prebrali, če nam jih do 21. 10. 2019 pošljete na elektronski naslov vita@mediaskreativ.si.

Plain I je dokaz, da minimalizem, čiste linije in enostavnost v dizajnu povedo vse.

Ob zaključku leta 2018 in v začetku leta 2019 je tako to slovensko inovativno svetilo s strani mednarodnih ocenjevalcev prejelo štiri priznane nagrade:

  • iF Design Award 2019,
  • German Design Winner Award 2019,
  • Red Dot Product Design Winner Award 2018,
  • BIG SEE product design award 2018.

Svetilo Geolux Plain I smo v Medias kreativu zasnovali skupaj s slovenskim razvojno-proizvodnim podjetjem GeoEnergetika. Pri razvoju je poleg oblike velik poudarek bil tudi na funkcionalnosti svetila, vpeljevanju inovativnih tehnoloških rešitev, njegovega enostavnega umeščanja v okolje ter optimiziranja tehnološkega procesa, ki zagotavlja najboljše proizvodne stroške.

"Vse te častne nagrade so za Medias kreativ dokaz, da v dizajnu sledimo pravi poti. Veseli me, da smo s kreativnostjo in inovativnostjo v dizajnersko sodoben izdelek ujeli tudi njegove izjemne funkcionalne zmožnosti in ideje trajnostnega razvoja. Prav tako pa sem tudi ponosen, da je izdelek iz naše male Slovenije prepričal tako veliko število uveljavljenih mednarodnih strokovnjakov," je ob prejemu nagrad povedal oblikovalec in direktor Gašper Puhan.